ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΛΙΚΑ:1 kg γαύρος
600 gr ντομάτες ώριμες
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
40  ml ελαιόλαδο
αλάτι
λίγο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένω τον γαύρο,τραβάω το κεφάλι του και αφαιρώ τα εντόσθια και το κοκαλάκι του.Στη συνέχεια πλένω τις ντομάτες και κόβω τις μισές σε φέτες και τις απλώνω στον πάτο του ταψιού.Αφού έχω απλώσει τις ντομάτες τοποθετώ και τον γαύρο σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.Τις υπόλοιπες ντομάτες τις περνάω από τον τρίφτη.Αφού το κάνω αυτό τις ανακατεύω με το σκόρδο,το μαϊντανό και το ελαιόλαδο.Περιχύνω με το μείγμα μου το γαύρο και ρίχνω το αλάτι και το πιπέρι.Ψήνω στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.