ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

ΥΛΙΚΑ:
1/2 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
3-4 αυγά
αλάτι
πιπέρι
λίγο λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια.Αφού τσιγαριστούν ρίχνουμε και το δυόσμο και τα γυρίζουμε για λίγο.Έπειτα χτυπάμε τα αυγά ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και το περιχύνουμε πάνω στο δυόσμο και τα κρεμμυδάκια.Το αφήνουμε για 1-2 λεπτά και μετά με την βοήθεια ενός πιάτου το γυρνάμε και από την άλλη για άλλα 1-2 λεπτά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.