ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΠΟΝ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012



ΥΛΙΚΑ:
10 αυγά
1 μπουκάλι γάλα
1/4 ζαμπόν
1/4 κασέρι
1/4 γραβιέρα
1/4 τυρί φέτα
1 kg ψωμί τοστ
βούτυρο όσο πάρει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και βουτάμε το ψωμί να μουσκέψει.Κατόπιν κόβουμε τα τυριά και το ζαμπόν σε μικρά κομματάκια.Στη συνέχεια βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε το μισό ψωμί.Αφού βάλουμε το ψωμί στρώνουμε από πάνω τα μισά τυριά και το μισό ζαμπόν.Έπειτα ξαναστρώνουμε το υπόλοιπο ψωμί και τα υπόλοιπα τυριά και ζαμπόν από πάνω.Σε περίπτωση που μας έχει περισσέψει ψωμί το στρώνουμε από πάνω.Πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι και το βάζουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει.Ψήνουμε στους 200-250 βαθμούς επί 30 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.