ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΛΙΚΑ:
1 κούπα λάδι
1 kg γαρίδες
1 κ.σ γεμάτη πελτέ
1 πιπεριά κέρατο
1 πιπεριά καυτερή προαιρετικά
1 κ.σ μουστάρδα
φέτα τριμμένη
1 κ.σ ξυδί
1 κ.σ ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τις πιπεριές και τις τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθούν.Ύστερα ρίχνουμε τον πελτέ και αφού ανακατέψουμε λίγο με τις πιπεριές ρίχνουμε την μουστάρδα και ανακατεύουμε ξανά.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ξύδι και την ζάχαρη και στο τέλος τις γαρίδες με ένα ποτήρι νερό και αφού ανακατέψουμε όλα μαζί τα υλικά τα αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά περίπου.Στο τέλος πριν κατεβάσουμε την κατσαρόλα από την φωτιά ρίχνουμε την φέτα και αφήνουμε για 1 λεπτό ακόμα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.