ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΛΙΚΑ:
1/2 kg μύδια φρέσκα καθαρισμένα
1/2 κούπας λάδι
1/4 κούπας νερό
3 κ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 μικρή καυτερή πιπεριά κομμένη
αλάτι
πιπέρι
1/4 χυμό λεμονιού
1 γεμάτη κ.σ μουστάρδα
1 πρέζα ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ξεπλύνετε και στραγγίστε καλά τα μύδια.Βάλτε τα σε ένα τρυπητό και αφήστε τα για αρκετή ώρα μέχρι να στραγγίσουν.Μέσα σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε το λάδι,την πιπεριά και την τσιγαρίζετε λίγο. Μετά ρίχνετε την μουστάρδα και ανακατεύετε.Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μύδια,το αλάτι,τι πιπέρι και τη ρίγανη και τα αφήνετε να βράσουν ελάχιστα,όχι πολύ γιατί σκληραίνουν και μικραίνουν τα μύδια.Στο τέλος ρίχνετε το λεμόνι,το μαϊντανό και λίγη φέτα τριμμένη.Κατεβάζετε από την φωτιά και σερβίρετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.