ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΥΛΙΚΑ:
500gr κουβερτούρα
1 kg  αμύγδαλα ψημένα
4 κουταλιές βούτυρο
4 κουταλιές σπορέλαιο
1/4 κουταλάκι βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πριν ψήσουμε τα αμύγδαλα αλείφουμε τα χέρια μας  με βούτυρο και βουτυρώνουμε καλά τα αμύγδαλα και αφού το κάνουμε αυτό τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν.Μόλις ψηθούν τα αμύγδαλα τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.Όσο περιμένουμε να κρυώσουν τα αμύγδαλα λιώνουμε την σοκολάτα σε μπέν μαρί μαζί με το σπορέλαιο.Μόλις κρυώσουν τα αμύγδαλα τα ρίχνουμε μέσα στη σοκολάτα και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να τυλιχτούν όλα τα αμύγδαλα με την σοκολάτα.Στη συνέχεια παίρνουμε με ένα κουταλάκι κουταλιές από το μείγμα και τα ακουμπάμε σε βουτυρωμένο λαδόχαρτο.Αφού το κάνουμε αυτό τα αφήνουμε μέχρι να κρυώσουν καλά και να σταθεροποιηθούν.Μόλις είναι έτοιμα τα παίρνουμε ένα ένα και τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.