ΚΕΙΚ ΑΛΜΥΡΟ

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012


                                            





ΥΛΙΚΑ:
125 gr βούτυρο μαργαρίνη
4 αυγά
100 ml γάλα ή 1/2 φλυτσάνι τσαγιού
200 gr αλεύρι ή 2 φλυτζάνια τσαγιού
1 μπέικιν πάουντερ
200 gr ζαμπόν
250 gr κασέρι ημίσκληρο
250 gr φέτα
προθερμένουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω αέρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ πρώτα το βούτυρο για να αφρατέψει,στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά ελαφρός χτυπημένα.Έπειτα ρίχνουμε το γάλα και το αφήνουμε να χτυπήθει με τα υπόλοιπα υλικά για λίγο.Κατόπιν ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ,όσο χτυπάμε τα υλικά κόβουμε σε μικρά κομμάτια το ζαμπόν,το κασέρι και τη φέτα.Σταματάμε το χτύπημα και το ρίχνουμε μέσα στο μείγμα και τα ανακατεύουμε πολυ καλά όλα μαζί.Ύστερα ρίχνουμε το μείγμα σε κάλα βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα και το ψήνουμε για 1 ώρα.Για να ξεφορμάρουμε πρεπει να έχει κρυώσει καλά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.