ΤΕΜΠΕΛΙΚΗ ΠΙΤΑ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012



ΥΛΙΚΑ:
500γρ καλαμποκίσιο αλεύρι
250γρ βούτυρο (μαργαρίνη) λιωμένο
500γρ φέτα
6 αύγα
1 κούπα νερό
3 χρωματιστές πιπεριές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Παίρνουμε ένα ταψάκι και το βουτυρώνουμε καλά.
Κατόπιν ρίχνουμε το μισό καλαμποκάλευρο σε όλο το ταψί
και το ραντίζουμε με νερό και το μισό λιωμένο βούτυρο.Στη συνέχεια κόβουμε σε μικρά κομματάκια την φέτα και τις πιπεριές σε ροδέλες και τα βάζουμε σε ένα μπώλ.Κατόπιν χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε μέσα στο μπώλ με τα υλικά και τα ανακατεύουμε.Έπειτα τα ρίχνουμε μέσα στο ταψί και τα πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι να καλυφθούν.Κατόπιν τα ραντίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και με νερό.Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.